Engelse synoniemen over ons - contact  

Over Ensyns

Wat is dit? Hoe gebruik ik dit?

Ensyns is een hulpmiddel om de juiste Engelse woorden te vinden. Het biedt Engelse synoniemen (een synoniem is een ander woord voor "ander woord voor") en andere woorden die verwant zijn aan je Engelse zoekterm: woorden met een bredere of nauwere betekenis, tegengestelde, vertalingen naar andere talen (vooralsnog alleen Nederlands en Pools) en meer.

Aangezien Ensyns pas nieuw is, is hier en daar nog niet alles even gepolijst. We zijn nog bezig met de laatste finesses. In het bijzonder zullen we vertalingen voor flink meer talen toevoegen.

Ensyns is het werk van Arjen van Kol, handelend onder de naam In1woord.

Vrijwaring van aansprakelijkheid

In1woord kan niet instaan, en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid, betrouwbaarheid en compleetheid van informatie gepubliceerd op deze website, noch kan In1woord instaan voor de geschiktheid van die informatie voor een bepaald doel.

Licenties / Auteursrecht

Ensyns gebruikt data uit tal van bronnen en probeert die op vernieuwende en betekenisvolle wijze samen te brengen. Deze bronnen zijn ofwel publiek domein, of gaan vergezeld van een licentie die het gebruik ervan hier toestaat.

Hier is een lijst met bronnen waaruit Ensyns put, elk met licentie-informatie: